[megnyitó
| [sajtó]

Inspiral Matrica Napok a kArton Galériában

Kiállítás dátuma: 
2016. április 12 - 15.

Inspiral Matrica napok a kArton Galériában!

Megnyitó: 2016. április 12., 19 óra
A kiállítás megtekinthető: 2016. április 13 - 15.

Az utcákat járva a mai ember rengeteg információval szembesül direkt és indirekt módon. Reklámok, fényújságok, hirdetések mindenhol. Unottan belefeledkezve sétálunk közöttük, szinte már szelektíven kiszorítva őket. Üzenet, tartalom és inspiráció nélkül felhelyezett fogyasztói buzdítások mellett nem is csoda, ha az ember szinte kizár mindent. Telefonokba süllyedve zombiként bolyongunk környezetünkben.

Az Inspiral Matrica napok célja inspirálni az embereket egy olyan szubkultúra segítségével, amit sokan észre sem vesznek: ez nem más, mint a matrica és plakátkészítés. Ha kibújunk a telefonunkból és jobban szétnézünk, az utcán észrevehetjük, hogy számos kis meglepetés, ajándék, üzenet vesz körül minket, egyszer-kétszer akár filozófiai házi feladatot is adva az utcán töltött üres pillanatokra.

Ha szeretnél betekintést kapni a matricázás zárt világába és képbe kerülni az újhullámú falragaszok elhelyezésével, módjával és szociális hálójával, szeretettel várunk 2016. április 12-én 19:00-tól a kArton galériában megrendezésre kerülő kiállításunkra.